Okullu sporcuların başarısı

Okullu sporcuların başarısı
Eskişehir Taekwondo İl Temsilciliği ve Eskişehir Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünce organize edilen "Okullar arası Yıldız Gençler" İl birinciliği, Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Taekwondo İl Temsilciliği ve Eskişehir Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünce organize edilen "Okullar arası Yıldız Gençler" İl birinciliği, Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Yapılan müsabakalar sonucunda, Sarar Sporlu taekwondocular başarıları elde ederek okullarına madalya ve kupalarını götürdü.

Sarar Spor Antrenörleri adına konuşma yapan Nuri Köse, elde edilen başarılar sayesinde gençlerin motivasyonlarının güçlendiğini söyleyerek, "Bütün Antrenör ve sporcularımızı gönülden kutluyorum” dedi.

Sarar Spor Klüp Başkanı Alaattin Çoban ise, başarılarının tesadüf olmadığını, antrenör ve sporcuları her zaman desteklemeye devam edeceklerini belirterek 2016’nın başarılı bir yıl olması dileklerini iletti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.