Olay yerine gelen abisinin sorusu yürekleri dağladı

Olay yerine gelen abisinin sorusu yürekleri dağladı
Antalya'da bir kişi elektrikli su dinamosu ile su almak istediği sırada elektrik akıma kapıldı. Vatandaşlar tarafından durumu fark edilen kişi, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi tarafından hastaneye kaldırıldı.

Antalya'da bahçe sulamak için kanala giren M. E. (40), elektrik akımına kapılarak ağır yaralandı. Haberi alıp olay yerine koşan adamın abisinin kardeşine bakarak, "Ölmedi değil mi" demesi ise yürekleri dağladı.

aw020248-05.jpg

Olay, saat 14.00 sıralarında Kepez İlçesi Kanal Mahallesi Ahmet Vefik Paşa Caddesi üzerinde bulunan sulama kanalında meydana geldi. Alınan bilgiye göre; kanal içerisinde M. E.(40) hareketsiz görenler durumu 112 Acil Çağrı merkezine ihbarda bulundu. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri kanal içerisindeki şahsı çıkarmak için makara sistemi kurdu. Sistem ile bir itfaiye ekibi yanına sedye alarak aşağı indi. İtfaiye eri şahsın üzerinde bir elektrik olup olmadığını öğrenmek için kontrol kalemi ile kontrol etti. Yapılan kontrollerin ardından sedyeye alınan adam yukarı çekildi. Vatandaşlar ise kurtarma anlarını takip edebilmek için adeta sıraya girdi. Hastaneye kaldırılan E.'den geriye ise olay yerinde bir terliği ve anahtarı kaldı.

aw020248-03.jpg

ABİSİNİN SORUSU YÜREKLERİ DAĞLADI

İhbarın ardından olay yerine koşan adamın abisi ise kardeşine son kez bakarak ekiplere, "Ölmedi değil mi" demesi yürekleri burktu. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan adamın ağır yaralı olduğu ve müdahalenin devam ettiği bildirildi. Yapılan incelemede şahsın bahçe sulamak için elektrikli su dinamosu ile su aldığı yerden aşağı indiği bu sırada elektrik akımına kapılmış olabileceği üzerinde duruluyor. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

aw020248-02.jpg

aw020248-09.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.