‘Ölene kadar filmlerde oynamak istiyorum’

‘Ölene kadar filmlerde oynamak istiyorum’
Türk sinemasının usta oyuncusu Türkan Şoray, Atina’da düzenlenen “Türk Filmleri Haftası” kapsamında dün akşam hayranlarıyla bir araya geldi.

Tainiothiki Sineması’nda “Selvi Boylum Al Yazmalım” filmini izledikten sonra seyircilerin sorularını cevaplayan Şoray, sinemada daha az rol almanın acısını hissettiğini ama umudunu hiç kaybetmediğini söyledi. Şoray, “Yılda 12 filmde oynuyordum. Yaklaşık 220 filmde rol aldım. Daha sonra yılda 1 filme düşmeye başladı. Bunun acısını çok hissettim. Sinemayı çok seviyorum. Bu kriz döneminde bile sinemadan kopmadım. Senaryolar yazıyorum. Bazı filmlerde de rol aldım. Dört senedir film çevirmiyorum. Ama ölene kadar filmlerde rol almak istiyorum.” dedi. Genç yaşlarda daha çok filmlerde rol bulunabildiğini fakat kadın oyuncuların yaşı ilerlediğinde Türkiye’de olduğu gibi dünya genelinde de rol sayısının azaldığını dile getiren Şoray, “4 film yönetmenliğim var. Sinemadan kopmuş değilim. Üstlenebileceğim bazı roller var.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.