Olimpik havuza molotofkokteylli saldırı

Olimpik havuza molotofkokteylli saldırı
Van'da, olimpik yüzme havuzuna molotofkokteylli saldırı düzenlendi

Van'da, olimpik yüzme havuzuna molotofkokteylli saldırı düzenlendi.
Edinilen bilgiye göre, Seyit Fehim Arvasi Mahallesi'ndeki Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait olimpik yüzme havuzunun bulunduğu binanın camları, kimliği henüz belirlenemeyen yüzleri maskeli kişiler tarafından taşlanarak kırıldı.
Giriş kapısının da camlarını kıran yüzü maskeli kişiler, daha sonra içeriye molotofkokteyli attı. Molotofkokteyllerinin çıkardığı yangına, içeride nöbet tutan güvenlik görevlisi müdahale ederek, yangının büyümesi önlendi.
Kısa sürede bölgeye giden polisler, havuz etrafında güvenlik önlemi alırken, zırhlı ekipler verilen eşkal üzerine çevrede arama yaptı. Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekipleri, incelemek üzere patlayıcı parçalarını delil torbasına koyarken, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.
Ekipler, etrafta yaptıkları incelemede havuzun girişinde patlatılamamış bir molotofkokteyli bulurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Olay sonrası havuza gelerek incelemelerde bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, çalışanlardan bilgi aldı.
Havuza yapılan saldırıyı kınadıklarını belirten İnanç, "Saldırıda, havuzda maddi hasar meydana geldi. Havuzda güvenlik tedbirlerimizi artıracağız. Havuzunun zarar gören bölümlerinde de hemen onarımları yaparak tesisin hizmetinde devamlılığını sağlayacağız. İnşallah bir daha bu tür şiddet olayları yaşanmaz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.