Olmak ya da olmamak

Olmak ya da olmamak
Torku Konyaspor bugün sezonun belki de en kritik maçına çıkıyor. Haftalardır galibiyete hasret kalan temsilcimiz Eskişehirspor’u yenerek çıkışa geçmek amacında. Aksi bir sonuç temsilcimizi içinden çıkılması zor bir girdabın içine itecek

Spor Toto Süper Lig’de 18. hafta heyecanı yaşanırken temsilcimiz Torku Konyaspor kendi adına belki de sezonun en kritik 90 dakikalarından birisini oynayacak. Torku Arena’da Eskişehirspor’u konuk edecek temsilcimiz haftalardır süren galibiyet hasretine son vermek amacında. İstim üzerinde olan yeşil-beyazlılar, galibiyete her zamankinden fazla ihtiyaç duyuyor. Yaşadığı bunalımlı süreçten kurtulma adına bir galibiyete ihtiyacı bulunan Aykut Kocaman ve talebeleri, ligdeki gidişatı çok da parlak olmayan Eskişehirspor karşısında bu amaçlarına ulaşmak istiyorlar.

Hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekleyeme koyulan temsilcimizde önemli bir eksik bulunmuyor.

5 MAÇTIR GALİP GELEMİYORUZ

Spor Toto Süper Lig’de son galibiyetini 6 Aralık’ta evinde oynadığı Mersin İdmanyurdu karşısında alan temsilcimiz Torku Konyaspor bu maçtan sonra büyük bir düşüşü yaşadı. Son 5 lig maçında sadece 1 puan alabilen temsilcimiz, 5-0’lık acı yenilgiler de aldığı bu süreçte kalesinde 16 gol gördü. Üzerindeki karabulutları Eskişehir galibiyeti ile dağıtmak amacındaki Torku Konyaspor, taraftarının desteği ile bugün kazanan taraf olmak istiyor.

MAÇ SAAT 13.00’DA BAŞLAYACAK

Torku Konyaspor ile Eskişehirspor arasındaki zorlu karşılaşma Büyükşehir Belediyesi Torku Arena’da saat 13.00’da başlayacak. Mustafa Kamil Abitoğlu’nun yöneteceği maç öncesinde Torku Konyaspor’da önemli bir eksik bulunmuyor. Temsilcimizin sahaya; Kayşa Tarakçı, Ömer Ali Şahiner, Selim Ay,  Elvis Kokalovic, Mehmet Uslu, Mehmet Güven, Uğur İnceman, Ali Çamdalı, Djalma Campos, Gabriel Torje ve Hasan Kabze ilk 11’i ile çıkması bekleniyor. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.