Ömer Ali milli takımda

Ömer Ali milli takımda
Atiker Konyaspor’un takım kaptanı Ömer Ali Şahiner, A Milli Takım'ın 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde Fransa ve İzlanda ile yapacağı karşılaşmaların aday kadrosuna davet edildi.

Atiker Konyaspor’un takım kaptanı Ömer Ali Şahiner, A Milli Takım'ın Yunanistan ve Özbekistan ile oynayacağı özel maçlar ve 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde Fransa ve İzlanda ile yapacağı karşılaşmaların aday kadrosuna davet edildi.

EURO 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde 8 Haziran'da Konya'da Fransa ve 11 Haziran'da deplasmanda İzlanda ile karşılaşacak A Milli Takım takım kadrosu belli oldu. Geçtiğimiz dönemlerde başarılı performanslar ortaya koymasına karşın milli takıma davet edilmeyen Ömer Ali Şahiner, milli takım için davet aldı. Konyaspor ve Konya adına milli bir görev üstlenen Ömer Ali Şahiner, ilk kez A milli takıma davet edildi. Ömer Ali Şahiner, bugün oynanacak karşılaşmanın ardından milli takım kampına katılmak için Antalya’ya gidecek.

A Milli takım 8 Haziran'da Konya'da Fransa ve 11 Haziran'da deplasmanda İzlanda ile karşılaşacak A Milli Takım öncesinde 10 gün Antalya'da kamp yapacak. Ay-yıldızlılar, kamp süresince 30 Mayıs'ta Yunanistan ve 2 Haziran'da Özbekistan ile birer özel karşılaşma oynayacak. Milliler, 27 Mart Pazartesi günü Antalya'nın Belek bölgesindeki Regnum Carya Golf & Spa Resort'ta toplanacak. A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, aynı gün saat 14.00'te kamp otelinde bir basın toplantısı düzenleyecek. Kırmızı-beyazlılar, ilk antrenmanını ise saat 18.30'da Zeynep Hotel'de gerçekleştirecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.