Ömer Faruk Kanık ziyaretleri bitirdi

Ömer Faruk Kanık ziyaretleri bitirdi
7 Haziran’da yapılacak seçimlerde Ak Partiden Konya Milletvekili Aday Adayı olan Ömer Faruk KANIK 25 İlçenin AK parti Teşkilatlarını ziyaret ederek ilçe gezilerini bitirdi.

7 Haziran’da yapılacak seçimlerde Ak Partiden Konya Milletvekili Aday Adayı olan Ömer Faruk KANIK 25 İlçenin AK parti Teşkilatlarını ziyaret ederek ilçe gezilerini bitirdi. İlçe gezilerinde AK Parti teşkilatlarının bütün aday adaylarını olduğu gibi kendisini de son derece sıcak bir şekilde karşılandığını ifade eden KANIK '' İlçe gezilerimizde tüm teşkilatlar son derece ilgili ve sıcak karşıladılar. Tabi 14 yıldır bu camianın içinde olmamız, teşkilat kültürüne sahip olmamız onların ilgilerini daha çok artırdı. Tüm aday adaylarına olduğu gibi bize de sıcak davranan, bizlerin düşünce ve hedeflerini dinleyen tüm teşkilatlarımıza ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum'' dedi. 

Ziyaretler sırasında Ömer Faruk KANIK, ''Yeni Türkiye yolunda Konya'lı olmasıyla gurur duyduğumuz Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile birlikte Konya'nın, Türkiye'nin ve tüm dünya müslümanlarının kazanması adına üzerine düşen sorumluluğu yerine getireceğini, Yeni Türkiye'nin inşaasında aktif rol oynamak istediğini ve amacının AK Parti davasını daha enginlere taşımak olduğunu belirtti. AK Parti’nin ilk kurulduğu yıllarda Konya İl Gençlik Kollarında siyasete başladığını ve 2 yıl aktif görev aldığını,  teşkilat kültürüne o günlerden bu yana sahip olduğunu belirtti. 14 yıllık bu davanın içinde olmasını, son dönem düzenlenen Siyaset Akademisi Konya 1.cisi Türkiye 6. olmakla taçlandırdığını söyledi. İnşallah partimiz ve halkımız teveccüh gösterirse 12 yıllık özel sektör  ile 14 yıllık siyasi tecrübemizi, Konya ve Türkiye’ nin kazanması için gerekirse tüm enerjimizi harcamak bizim gönül borcumuzdur'' dedi.
İlçe gezilerinin yanında, AK Parti'nin  Karatay,Meram ve Selçuklu Gençlik kollarının kongrelerine katılan Ömer Faruk KANIK, yeni gençlik kolları başkanlarına başarı dileklerinde bulundu. (Süleyman Sayan-Pusula)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.