Ömeranlıspor'da imza yağmuru

Ömeranlıspor'da imza yağmuru
BAL ekibi Ömeranlıspor, 9 oyuncuyla anlaşmaya vardı

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) bu sezon Sarayönü Belediyespor ve Akşehirspor'la birlikte Konya'yı temsil edecek Ömeranlıspor'da transfer başladı.

Tarihinde ilk kez mücadele edeceği BAL için güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen mavi-beyazlılarda, teknik ekibin (Teknik Direktör Hakan Yavuz / Yardımcı Antrenör Muharrem Aydın / Yardımcı Antrenör Gökhan Özenç / Kaleci Antrenörü Levent Demir) belli olmasının ardından, geçtiğimiz sezon BAL'a yükselen şampiyon kadrodan orta saha Enes Özdemir, orta saha Ali Kireş, stoper Halil Candemir, defans Zekeriya Çakırca, kaleci Emre Mavi, kanat Tahsin Yılmaz ile yeniden anlaşmaya varıldı.

Ömeranlıspor dış transferde ise; geçtiğimiz sezon Ç. Çumra Belediyespor forması giyen stoper Emirhan Kaya, forvet Batuhan Güvenç ile son olarak KKTC Görneçspor forması giyen orta saha Abdurrahman Bengi'yi renklerine dahil etti.

Mavi-beyazlılarda transferin devam edeceği öğrenildi.

untitled-1.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.