Öncelik Konyaspor’da

Öncelik Konyaspor’da
Beşiktaş'ın izlemeye aldığı Ali Ayhan Cebeci'nin önceliği, Atiker Konyaspor

Sezonu Atiker Konyaspor U19 ve U21 takımlarında tamamlayan Ali Ayhan Cebeci, Beşiktaş’ın radarına yakalanmış, siyah-beyazlıların transfer listesine girmişti. Fakat Konyaspor yönetimi, oyuncunun geleceğiyle ilgili olarak önceliğinin Konya’da olmasından yana.

İYİ SEZON GEÇİRDİ

Konyaspor altyapı yönetimi, Ali Ayhan Cebeci için henüz herhangi bir girişimin olmadığına dikkat çekerek, oyuncunun önceliğinin Konyaspor’dan yana olduğunu belirtti. Yöneticiler, Cebeci’nin iyi bir performans sergilediğini ve geleceğiyle ilgili olarak henüz herhangi bir teklifin gelmediğini de ifade ettiler. Cebeci, geçtiğimiz sezon U19 takımıyla 2, U21 takımıyla 24 maça çıkmıştı.

ALİ AYHAN CEBECİ KİMDİR?

1999 Kayseri/Develi doğumlu olan Ali Ayhan Cebeci, futbola 2010 yılında Konya Şekerspor altyapısında başladı. İlerleyen süreçte Şekerspor’un Konyaspor ile birleşmesinin ardından yoluna Anadolu Selçukspor ile devam eden Cebeci, 2015 yılında kendisini Atiker Konyaspor’da buldu. Cebeci, burada birçok yaş grubunda forma giyme fırsatı yakaladı.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.