Önder Aytaç sözünü tutacak mı?

Önder Aytaç sözünü tutacak mı?
aralel yapının gazetecilerinden olan ve her fırsatta sosyal medya üzerinden hükumete ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakarete varan ifadeler kullanan Önder Aytaç'ın, yine yazdığı bir tweetle başı belada.

Paralel yapının gazetecilerinden olan ve her fırsatta sosyal medya üzerinden hükumete ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakarete varan ifadeler kullanan Önder Aytaç'ın, yine yazdığı bir tweetle başı belada. Ama bu kez sosyal medya takipçileriyle. 49 Türk rehinenin IŞİD'İn elinde rehine olduğu dönemde yazdığı iddalı tweet sosyal medya kullanıcıları tarafından Aytaç'a hatırlatıldı.

"EĞER MİT REHİNELERİ KURTARIRSA DEFOLUP GİDERİM"

Bu sabah itibariyle MİT'in yaptığı operasyon sonucu 49 türk rehinenin kurtarılmasının ardından akıllara Aytaç'ın yazdığı tweet geldi. Paralel gazeteci yazdığı Tweet'te "Eğer MİT rehineleri kurtarırsa Hakan Fidan'ın elini öperim Twitter'dan da defolup giderim" demişti.

İşte o twit:

onder.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.