Önder Konya’dan Kudüs Programı

Önder Konya’dan Kudüs Programı
 Muhabir
ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Konya Şubesi’nce "Maziden İstikbale Filistinliler için Kudüs" programı düzenlendi

Programda konuşan önder Konya Şubesi Başkanı Arif Bağcı, "Bugünlerde maalesef Gazze'de Kudüs'te oluk oluk akmaktadır. Tüm yaşananlar karşısında dünya maalesef bu zulme sessiz kalmaktadır. İnandığımız hak mücadeleden taviz vermeden, bizlere yakışan bir vakurla Filistin davasının, Gazze davasının İslam dünyasının yılmaz savunucusu olacağız" dedi. Daha sonra söz alan Konya STK Platformu Başkanı Adem Ceylan da, “Allah'ın kendilerine vaat ettiklerine inandıkları bu toprakların elde edilmesi için Yahudi olmayan bütün milletlerin acımasızca öldürülmesinin Tanrı tarafından kendilerine verilmiş bir vazife olduğunu düşünüyorlar.

dsc-0381.jpg

Bu sebeple acımasızca öldürüyorlar ve öldürmeye devam edecekler. Ey Aksa Tufanının akılsızca bir iş olduğunu söyleyenler, size soruyorum, söyleyin o zaman nedir akıllıca olan? Söyleyin nedir? Çocuklarımızın öldürülmesini, topraklarımızın talan edilmesini, zeytin ve limon ağaçlarımızın sökülmesine seyirci kalmak mıdır?

Çocukları, yaşlıları ve kadınları acımasızca öldürmek midir?” diye konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.