OnePlus Iphone Piyasasına Girmeye Hazırlanıyor

OnePlus Iphone Piyasasına Girmeye Hazırlanıyor
Oneplus şimdide Iphone piyasasına girmeye hazırlanıyor. Oneplus yöneticilerinin yapmış olduğu açıklamada ilk iPhone telefonlarını üreteceklerini belirtmişlerdi.

Oneplus şimdide Iphone piyasasına girmeye hazırlanıyor. Oneplus yöneticilerinin yapmış olduğu açıklamada ilk ıphone telefonlarını üreteceklerini belirtmişlerdi.    OnePlus, piyasaya çıktığından beri en çok konuşulan akıllı telefonlar arasında yerini aldı. Sadece One isimine sahip olan bu telefon, dikkat çekici pazarlama yöntemleri ile ilgiyi üstünde toplayan şirket, şimdi de Windows Phone piyasasına girmeye hazırlanıyor. OnePlus'ın yöneticisi Carl Pei, geçtiğimiz günler de yapmış olduğu bir açıklamada, önümüzdeki zamanlarda ilk Windows Phone telefonlarını üreteceklerini belirtmiş ve bu haber The Economic Times of India'da yer almıştı.  "Microsoft ile ilerki zamanlarda üreteceğimiz potansiyel bir Windows Phone hakkında konuşuyoruz. Henüz bir kesinlik yok fakat karşılıklı görüşmelerimiz devam ediyor." şeklinde yapılan açıklama, günümüze kadar sadece bir adet telefon üreten ve onda da Android işletim sistemi kullanan firmada ufak bir kargaşaya yol açmış durumda. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.