OnePlus Two'nun Çıkış Tarihi

OnePlus Two'nun Çıkış Tarihi
2014 yılının en çok dikkat çeken telefonlarından birisi olan OnePlus One'ın halefi şirket tarafından doğrulandı. OnePlus Two'ya ait ilk bilgiler haberimizde.

2014 Nisan ayında tanıtımı yapılan ve her ne kadar resmi yollarla ülkemize gelmemiş olsa da OnePlus One, bu yılın en çok konuşulan akıllı telefonlarından birisi oldu.

"Amiral Gemi Katili" sloganı ile piyasaya sunulan akıllı telefon, gerçekten sahip olduğu güçlü donanımı ve yazılımsal detaylarına ek olarak uygun fiyatıyla bir çok kullanıcıyı sevindirdi. 

Tabi bu cihazı satın almak o kadar da kolay değildi. Randevu sistemi ile alınabiliyor oluşu insanların canını sıksa da, hemen herkes akıllı telefonunikincisini bekler hale geldi. Bu beklentiye cevap ise firmanın yöneticisi Carl Pei'den geldi.

14-12/03/oneplus-one.png

Pei yaptığı açıklamada yeni telefona ait ilk ipuçlarını verdi. OnePlus Two'nun önümüzdeki yılın ikinci yada üçüncü çeyreğinde piyasaya sürülmesini hedeflediklerini belirten yönetici, tanıtım tarihi için "Yani elimizdeki cihazın çıkmasından bir yıl kadar sonra." diye ekledi.

OnePlus Two'nun donanımına veya yazılımına dair bir bilgi ise maalesef mevcut değil. Ancak ilk gelen bilgiler neticesinde 5,5 inçlik ekranın küçüleceği, fiyatın ise artacağını söyleyebiliriz. Bakalım gelecek yıl bizi neler bekliyor olacak?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.