Onursal başkandan Kayserispor taraftarına çağrı

Onursal başkandan Kayserispor taraftarına çağrı
Kayserispor Onursal Başkanı Çelik: "Futbolu seven taraftarlarımız başta olmak üzere tüm halkımızı hafta sonu takımımızın yanında olmaya davet ediyorum"

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kayserispor Onursal Başkanı Mustafa Çelik, hafta sonu yapılacak Medicana Sivasspor maçı için taraftardan destek istedi.

Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, 14 Mayıs Cumartesi günü oynanacak Medicana Sivasspor maçının Kayserispor'un geleceği açısından çok önemli olduğunu belirtti.

Kayserispor'un ligde kalacağından endişesi bulunmadığını ve takımın son iki haftada başarılı neticeler alacağına yürekten inandığını vurgulayan Çelik, şunları kaydetti:

"Medicana Sivasspor maçı takımın geleceği açısından çok önemli. Kayseri halkı sezon boyunca gerekli desteği veremediği Kayserispor'a son maçında özlenen desteği sağlarsa kulübün geleceğe yönelik şevkini de artırır. Tıklım tıklım dolu tribünler takımı başarıya taşıyacak kaliteli transferleri de beraberinde getirir. Kayseri halkı çok daha başarılı ve üst sıraları zorlayan bir Kayserispor istiyorsa bunun gereği yapılmalıdır. Kayserispor bu şehrin en önemli değerlerinden birisi. Bu takımın Kayseri'ye, Kayseri'nin de bu takıma ihtiyacı var. Ligdeki en önemli maçlarından birisine çıkacak olan Kayserispor'u bugün değilse ne zaman destekleyeceğiz? Futbolu seven taraftarlarımız başta olmak üzere tüm halkımızı hafta sonu takımımızın yanında olmaya davet ediyorum."

Taraftarın stada daha rahat gitmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak ulaşımla ilgili karar aldıklarını belirten Çelik, maç öncesi ve sonrasında Pasolig kartı bulunanlara raylı sistemin ücretsiz olacağını kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.