Ordu'da kültür sanat

Ordu'da kültür sanat
Diyarbakır Devlet Tiyatrosu, "Süleyman ve Öbürsüler" adlı oyunu Ordu'da sahneleyecek

ORDU (AA) - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu, "Süleyman ve Öbürsüler" oyununu Ordulu izleyicilerin beğenisine sunacak.
Max Frisch'in yazdığı, Yavuz Pekman'ın uyarladığı, Hakkı Kuş'un yönettiği oyunun dekor tasarımını Anıl Işık, kostüm tasarımını Funda Karasaç, ışık tasarımını İzzet Biçer ve koreografiyi Ayşegül Sünetçioğlu üstlendi. İki perdelik oyunun müzikleri ise Onur Ermez'e ait.
Oyunda, Mustafa Turan, Birce Birsel Çağlar, Ercan Kılıçarslan, Sevi Demirçivi, Diyar Gönülalçak, Dicle Çiçek, Hakan Sağlam, Hüseyin Kombaycı, Ömer Ayaz, Rojda Budak, Recep Delidolu, Mertem Ural, Orhan Kırak, Velat Can ve Emre Ünlü rol alıyor.
"Süleyman ve Öbürsüler"de, yaşamı dışındaki olaylara, durumlara duyarsız ve bencilce yaklaşan Süleyman adlı karakterin, her gün yangınların yaşandığı bir şehirde, kendi evinin yanmaması için bütün önlemleri alması, buna rağmen iki kundakçının evine gelmesine, hatta yerleşmesine korkak ve duyarsızca yaklaşması, mizahi bir dille anlatılıyor.
Oyun, Ordu Kültür Sanat Merkezi'nde yarın 20.00'de, 19 Mart Cumartesi günü de 14.00 ve 20.00 saatlerinde izleyiciyle buluşacak.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.