Ordu'daki cinayet

Ordu'daki cinayet
Kentte kaybolan kişinin 15 gün sonra Giresun'da cesedinin bulunmasına ilişkin soruşturma kapsamında gözaltında bulunan 4 zanlı serbest bırakıldı- Zanlılardan öldürülen kişinin eşi tutuksuz yargılanacak

ORDU (AA) - Ordu'da kaybolan bir kişinin 15 gün sonra Giresun'da cesedinin bulunmasına ilişkin soruşturmada gözaltında bulunan 4 kişi serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, Fatsa ilçesinde kayıp olduğu bildirilen ve 15 gün sonra cesedi bulunan 45 yaşındaki Recai C'nin öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 8 kişinin işlemleri tamamlandı. Olayla ilgili gözaltında bulunan 4 kişinin sorgusu Fatsa Adalet Sarayı'nda gerçekleştirildi.

Recai C'nin eşi Sevgi C, savcılık ifadesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı. Şüpheli İbrahim A, İsmail Y. ve Süleyman A. ise olayla ilgili bağlantılarının olmadığı gerekçesiyle serbest bırakıldı.

Şüpheli firari Ferdi B'nin de yakalanması için çalışmalar sürüyor.

- Olay

İstanbul'da eşi ve 3 çocuğuyla yaşayan Recai C'den, memleketi Ordu'nun Fatsa ilçesine gelmesinin ardından haber alınamamıştı. Fatsa Emniyet Müdürlüğü, Giresun Emniyet Müdürlüğü ve jandarma ekiplerinin bölgede ortak yürüttüğü çalışmada Recai C'nin cesedi, kaybolduktan 15 gün sonra Giresun'un Dereli ilçesine bağlı Pınarlar köyündeki ormanlık alanda bulunmuştu.

Emniyet ekipleri, olaya ilişkin Recai C'nin eşi Sevgi C, komşusu Mevlüt S, Kenan G. ile eşi Hamide G. ve oğlu Barkın G, İbrahim A, İsmail Y. ve Süleyman A'yı gözaltına almıştı. Daha sonra Recai C'yi firari Ferdi B. ile öldürdüklerini itiraf eden Mevlüt S. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Ünye Cezaevine gönderilmiş, şüpheli Kenan G. ile eşi Hamide G. ve oğlu Barkın G. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.