Orduspor, Avrupa Macerasına Mağlubiyetle Başladı

Orduspor, Avrupa Macerasına Mağlubiyetle Başladı
Başantrenör Durur: "Çok istememize ve mücadele etmemize rağmen yenilmekten kurtulamadık"

ORDU (AA) - Basketbolda, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası C Grubu ilk maçında deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne 79-66 yenilen Orduspor, Avrupa macerasına mağlubiyetle başlamış oldu. 

Mor-beyazlı ekip, tarihinde ilk defa katıldığı FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda, ilk maçında Mersin Büyükşehir Belediyesi ile karşılaştı. Rakibi karşısında tüm periyotları geride kapatan Karadeniz temsilcisi, sahadan da 79-66 yenik ayrıldı. 

Orduspor Kadın Basketbol Takımı Genel Koordinatörü ve Başantrenör Alper Durur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası ilk maçına büyük heyecanla çıktıklarını dile getirdi.

"Çok istememize ve mücadele etmemize rağmen yenilmekten kurtulamadık" diyen Durur, buna rağmen oyuncularının gayretinin gelecek adına umut verdiğini söyledi.

EuroCup'ın kendileri için bu yıl sadece tecrübe olacağını ifade eden Durur, "Asıl hedefimiz lig. Avrupa maçlarında da elimizden geleni yapacağız ancak hem kendi hem de rakiplerimizin gücünün farkındayız" dedi. 

Durur, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası ikinci maçında 13 Kasım'da sahalarında Litvanya temsilcisi Fortuna Klaipeda ile karşılaşacaklarını kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.