Orduspor Başantrenörü Deringöl:

Orduspor Başantrenörü Deringöl:
"Çok geç olmadan son sıradan kurtulmak istiyoruz"

ORDU (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde deplasmanda Hatay Büyükşehir Belediyespor'a 84-77 yenilen Orduspor'da mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Başantrenör Levent Deringöl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maça çok iyi başladıklarını ancak bir süre sonra kısıtlı kadronun verdiği sıkıntılardan dolayı rakibin farkı açtığını söyledi.

Maç boyunca yabancı oyuncularından istediği verimi aldıklarını ancak bazı oyuncularından alamadıklarını belirten Deringöl, "Bu durum kaybetmemize neden oldu. Zaten dar bir kadroyla maçlara çıkıyoruz. Bazı oyuncularımızın da verimsiz olması elimizi kolumuzu bağladı. Mutlak kazanmamız gereken maçtan mağlup ayrıldık" dedi.

Levent Deringöl, maçın bazı bölümlerinde gerek savunmada gerekse hücumda istediklerini yapamadıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Çok iyi bir takıma karşı mücadele verdik. Deplasmana yenmek için gitmiştik ama olmadı. Bunu başaramadık. Şu anda ligin en düşük bütçeli takımı Orduspor. Sezon başından bu yana yaşadıklarımız da ortada. Maalesef kan kaybetmeye devam ediyoruz. Sıralamada ise son sıraya düştük, üzgünüm."

Lige milli maç dolayısıyla bir hafta ara verildiğini anımsatan Deringöl, "Ardından Abdullah Gül Üniversitesi ile sahamızda karşılaşacağız. Bu maça kadar toparlanmamız gerekiyor. Bu biraz zor olacak ama ne yapıp edip, takımın toparlanmasını sağlayacağız. Çok geç olmadan son sıradan kurtulmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Deringöl, ligden düşmeyi hak etmediklerini, takımı ligden düşürerek, camiaya futboldan sonra yeni bir üzüntü daha yaşatmak istemediklerini sözlerine ekledi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.