Orduspor, Fenerbahçe karşısında galibiyet arayacak

Orduspor, Fenerbahçe karşısında galibiyet arayacak
Başantrenör Deringöl:"Sahada kesinlikle çok mücadele eden bir Orduspor olacak. Erken teslim olmayacağımızı belirtmek istiyorum"


ORDU (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 21. haftasında deplasmanda lider Fenerbahçe'ye konuk olacak Orduspor, bu maçta galibiyeti hedefliyor.

Başantrenör Levent Deringöl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçının hayli zor geçeceğini söyledi.

Rakibin hem lig lideri olduğunu hem de Türkiye Kupası'nı kazanarak büyük moral bulduğunu belirten Deringöl, "Açıkçası işimiz kolay değil. Rakibimizin durumu ortada. Orduspor'un da durumu ortada. Kağıt üzerinde bakıldığında tek favori Fenerbahçe gibi görünüyor ama Orduspor olarak galibiyete ihtiyacımız var. Bu düşünceyle sahada olacağız" dedi.

Deringöl, maç boyunca ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, "Sahada kesinlikle çok mücadele eden bir Orduspor olacak. Erken teslim olmayacağımızı belirtmek istiyorum. İnşallah o gün şans bizden yana olur ve çok ihtiyacımız olan galibiyete ulaşırız" diye konuştu.

Brezilyalı oyuncu Clarissa Dos Santos'un henüz ülkesinden dönmediğini, alacaklarının ödenmesi durumunda takımdaki yerini alacağını kaydeden Deringöl, "Açıkçası bu oyuncuya çok ihtiyacımız var. Umarım Fenerbahçe maçına kadar bu kriz çözülür" ifadelerini kullandı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.