Orduspor Genel Koordinatörü Yamakoğlu:

Orduspor Genel Koordinatörü Yamakoğlu:
- "Canik Belediyespor maçına genç oyuncularımızla çıkacağız. Sahada da elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyacağız"

ORDU (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Orduspor, 30 Mart Çarşamba günü deplasmanda Canik Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Genel koordinatör Oktay Yamakoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, normal sezonun bitmesine iki maç kaldığını hatırlatarak, bu karşılaşmalara genç oyunlarla çıkacaklarını söyledi.

Sakatlık yaşamadan genç oyuncularla sezonu tamamlamak istediklerini belirten Yamakoğlu, "Bu maçlarda çocuklar ellerinden geleni yapacaklar. Şu anki durumumuz belli. Maddi sıkıntılar nedeniyle oyuncular takımdan ayrıldı. 4 altyapıdan, 3 de gelecek vadeden oyuncumuz var. Bu oyuncularımızın büyük bölümü lise öğrencisi. Bu seneki en büyük amacımız, bu kulüpte sonuna kadar mücadele eden herkesin borcunun bir şekilde ödenip sezonu bitirmek." diye konuştu.

Her ne olursa olsun sahadaki mücadelenin sonuna kadar süreceğini vurgulayan Yamakoğlu, "Canik Belediyespor maçına genç oyuncularımızla çıkacağız. Sahada da elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyacağız. Hiçbir zaman Orduspor formasına yakışmayan bir harekette bulunulmayacak ve sonuna kadar savaşılacaktır." ifadelerini kullandı.

Yamakoğlu, gelecek sezon minimum borçla birinci ligde mücadele etmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.