Orduspor Kulübü Başkanı Pamuk:

Orduspor Kulübü Başkanı Pamuk:
- "Bu takımın ligden düşmesinin hayal kırıklığı yaşattığının farkındayım ancak yaşadıklarımız ortada"

ORDU (AA) - Orduspor Kulübü Başkanı Yaşar Pamuk, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden takımlarının, yaşadıkları ekonomik sıkıntılar nedeniyle ligden düştüğünü ifade etti.

Pamuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezonu geç açmalarına rağmen kaliteli oyuncuları takıma kazandırdıklarını vurgulayarak, "Bu kadroyla Avrupa kupasında da mücadele ettik ancak yaşanan ekonomik sorunlar nedeniyle ligde tutunmayı başaramadık, üzgünüz." dedi.

Başta taraftarlar olmak üzere bütün Ordululardan özür dilediğini belirten Pamuk, "Bu takımın ligden düşmesinin hayal kırıklığı yaşattığının farkındayım ancak yaşadıklarımız ortada. Takımın içinde bulunduğu durum ortada. Kulübün borç yapısı da ortada. Bütün bunların nasıl oluştuğunu her kesim çok iyi biliyor. Bundan dolayı yaşananları kamuoyunun takdirine bırakıyorum." diye konuştu.

Sezonu 6 Nisan Çarşamba günü yapacakları Basketbolu Geliştirenler Derneği maçıyla tamamlayacaklarını hatırlatan Pamuk, "Orduspor'a yakışır şekilde ligi tamamlamak istiyoruz. Bundan sonra yapacağımız tek şey, yeni sezonun planlarını yapmak." ifadesini kullandı.

Pamuk, sezon başından bu yana Orduspor'a özverili şekilde hizmet eden teknik heyete ve takımda kalan genç oyunculara teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.