Orduspor lige sarılmak istiyor

Orduspor lige sarılmak istiyor
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) mücadele eden Orduspor, ilk yarının son haftasında kendi sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak. Başantrenör Alper Durur, Beşiktaş maçının önemli bir maç olduğunu ligin ilk yarısını iyi bir konumda bitirmek için mut

- Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) mücadele eden Orduspor, ilk yarının son haftasında kendi sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak. Başantrenör Alper Durur, Beşiktaş maçının önemli bir maç olduğunu ligin ilk yarısını iyi bir konumda bitirmek için mutlak galibiyet almaları gerektiğini söyledi.

Orduspor Kadın Basketbol Takımı 25 Ocak Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Beşiktaş maçından mutlak galibiyet alarak ligin ilk yarısını iyi bir konumda bitirmek istiyor. Orduspor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Alper Durur yönetiminde hazırlıklarına devam eden mor-beyazlı ekipte eksik ve sakat oyuncu bulunmuyor.

"ÇOK ZOR BİR MAÇ OLACAK"

Sezon başında oynanan Beşiktaş maçının bu maç için kriter olmayacağını ifade eden Alper Durur, Beşiktaş takımının o maçta eksik kadro ile mücadele ettiğini belirtti. Beşiktaş takımının çok iyi maçlar çıkardığını vurgulayan Alper Durur, "Çok zor bir maç bizi bekliyor. Beşiktaş pozisyon itibari ile iyi konumda bulunuyor. Biz de ligin ilk yarısında yerimizi koruyarak lige tutunmak istiyoruz. Orduspor'un daha önceki maçlarda Beşiktaş'ı yenmesi bu maça kriter olarak gösterilmemelidir. Beşiktaş o maçta eksik bir kadro ile mücadele etmişti. Beşiktaş pozisyon olarak iyi konumda, çok iyi bir kadroya sahipler iyi bir mücadele olacaktır. Orduspor olarak Beşiktaş maçına çok iyi hazırlanıyoruz ve maçın sonunda gülen taraf biz olmak istiyoruz" dedi.

"ORDULULARI MAÇA BEKLİYORUZ"

Önemli karşılaşma öncesi mücadeleyi kendi sahalarında oynayacaklarını hatırlatan Alper Durur, taraftardan destek istedi. İlk yarının son maçında mutlak galibiyet almaları gerektiği vurgulayan Durur, Orduspor taraftarlarını aileleri ile birlikte 25 Ocak Pazar günü saat 17.00'de Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda takımlarına destek olmaları için çağrıda bulundu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.