Orduspor, Manisaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Orduspor, Manisaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı
ORDU (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Manisaspor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik sorumlu Muhammed Dilaver yönetiminde Durugöl Orduspor...

 PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Manisaspor maçı hazırlıklarına başladı. 

Teknik sorumlu Muhammed Dilaver yönetiminde Durugöl Orduspor Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Emre Aygün, Yasin Şahan, Ümit Tütinci ve Ufukhan Bayraktar katılmadı. 

Isınma hareketleriyle başlayan ve yaklaşık bir saat süren antrenman, yarı sahada pas çalışmasıyla sona erdi. 

Dilaver, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, göreve devam edip etmemeleri konusunda kendilerine henüz bir bildirim yapılmadığını söyledi.

Basında bazı haberler yer aldığını dile getiren Dilaver, "Bazı haberler var, öyle bir şey olduğu takdirde zaten görevi bırakırım. Bize 'takımın başındasın' dediler, biz de geldik, antrenman yaptırıyoruz. Olabilir, kulüpler hoca arar ama bana henüz tebliğ edilmedi, edilirse haberiniz olur" dedi.

Dilaver, Manisaspor maçını ilişkin ise "Ben olsam da olmasam da bu takım kazanmaya gidecek ancak bu ligde kolay maç yok" ifadesini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.