Orduspor Takım Kaptanı Özge Kavurmacıoğlu:

Orduspor Takım Kaptanı Özge Kavurmacıoğlu:
"Ligden düşen bir takımın oyuncusu olmak istemiyoruz. Bunun için de çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz"

ORDU (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Orduspor'un takım kaptanı Özge Kavurmacıoğlu, ligden düşen bir ekibin oyuncusu olmak istemediklerini söyledi.

Özge, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde zor günler geçirdiklerini belirterek, "Şu anda lig sonuncusuyuz. Bu durum ister istemez moralimizi bozuyor" dedi.

Orduspor olarak bulundukları yeri hak etmediklerini ifade eden Özge, "Maalesef ister istemez buralardayız. Bu durumu düzeltmek de bizim elimizde. Kalan 7 maçımız bu durumu düzeltmemiz için çok büyük bir fırsat" diye konuştu.

Özge, kalan maçların tamamına daha çok çalışarak ve disiplinli çıkacaklarını vurgulayarak, "Ligden düşen bir takımın oyuncusu olmak istemiyoruz. Bunun için de çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Şu anda lige ara verildi. Verilen bu arada toparlanmak istiyoruz. Herkesin morali çok bozuk" ifadesini kullandı.

Ligin 20. haftasında sahalarında Abdullah Gül Üniversitesi ile karşılaşacaklarını hatırlatan Özge Kavurmacıoğlu, şunları kaydetti:

"Bu maç inşallah bizim çıkış maçımız olur. Artık kaybetmek istemiyoruz. Aksi durumda işimiz daha çok zorlaşacak. Bu maçı kazanarak işimizin daha da zora girmesini istemiyoruz ancak taraftarlarımızın da desteğine ihtiyacımız var. Lütfen tribünleri dolduralım. El birliğiyle bu takımı ligde tutmayı başaralım. Gün birlik ve beraberlik günü."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.