Orduspor Teknik Direktörü Kır:

Orduspor Teknik Direktörü Kır:
"Sarıyer karşısında 3 puan almak istiyoruz. İnşallah bunu da başaracağız"


ORDU (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta hafta sonu sahasında Sarıyer ile karşılaşacak Orduspor'un teknik direktörü Turgut Kır, "Üç puan almak istiyoruz. İnşallah bunu da başaracağız" dedi.

Kır, Durugöl Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Sarıyer maçı için en iyi şekilde hazırlandıklarını belirtti.

Rakiplerinin liderlik ve ilk 6 için iddiasının devam ettiğini anlatan Kır, "Zorlu bir maç daha bizi bekliyor ancak her takımla başa baş oynayabilecek güçte ve yetenekteyiz. Neticede Sarıyer karşısında 3 puan almak istiyoruz. İnşallah bunu da başaracağız" ifadelerini kullandı.

Ligde kalmak için mücadele ettiklerini vurgulan Kır, şöyle konuştu:

"Ligde kalmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Futbolcularımız iyi niyetle çalışıyor. Yönetimimiz de maddi ve manevi anlamda futbolcularımızın sorunlarını çözmeye çalışıyor. Şu anda futbolcularımızın kafaları rahat. Hiçbirinin parasal olarak olumsuz bir düşüncesi yok. Şu anda sadece Sarıyer maçını düşünüyoruz."

Sosyal medyada çıkan olumsuz haberlerin futbolcuların moralini bozduğunu ve motivasyonunu düşürdüğüne dikkati çeken Kır, şunları kaydetti:

"Futbolcularımız bunlarla ilgilenirken performanslarda düşüş yaşanıyor. Dolayısıyla sadece futbolu düşünmek istiyoruz. Gerçek Ordusporlular ve taraftarlar, inşallah bundan sonra sosyal medyada yaptığı paylaşımlara dikkat eder. Benim istediğim, futbolcularımızla baş başa kalalım ve sadece futbolu düşünelim. Dış etkenlerden etkilenmeden sezonu en iyi şekilde tamamlayıp ligde kalmayı düşünüyoruz."

Öte yandan mor-beyazlı ekip, hafta sonu sahasında oynayacağı Sarıyer maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.