Orkan Çınar formayı giydi

Orkan Çınar formayı giydi
Atiker Konyaspor'un kiralık olarak renklerine bağladığı Orkan Çınar yeşil-beyazlı formayı giydi.

Atiker Konyaspor'un kiralık olarak renklerine bağladığı Orkan Çınar yeşil-beyazlı formayı giydi.

29 Ocak 1996'da Dortmund'da dünyaya gelen Orkan, ilk olarak 2010 yılında dikkat çekti. 13 yaşındaki yetenekleriyle beğeni kazanan Orkan, Füchse Berlin takımından Borussia Berlin takımına transfer oldu.

2011 senesinde Almanya’nın güçlü ekiplerinden Wolfsburg'a transfer oldu ve burada U-17 takımında forma giymeye başladı. 3 yıl boyunca Wolfsburg forması giyen Orkan, sözleşmesinin bitimiyle birlikte Almanya 2.Ligi takımlarından Greuther Fürth takımına transfer oldu.

Burada A takım forması giymeye başlayan Orkan, Fürth adına hazırlık maçında ilk golünü de kaydetti. Orkan, 2014-15 sezonunda B takımda 5 maça çıkıp 1 gol atarken, A takımda ise 2 lig, 2 de kupa maçında forma giydi. 

2015'TE GAZİANTEP'E TRANSFER OLDU

2015 yılının Şubat ayında Gaziantepspor ile yarım sezonluk kiralık sözleşme imzalayan Orkan Çınar, 1 Mart 2015 tarihinde Kasımpaşa ile oynanan lig maçında ilk Süper Lig maçına çıkmış oldu. Sezonun son maçında ise ilk kez 90 dakika forma şansı buldu.

2015-16 sezonunda Gaziantespor'a transferi gerçekleşti. Teknik direktör Mutlu Topçu'nun ilk 11 oyuncusu olarak düşündüğü Çınar, sezon boyunca ve orta sahanın sağ ve solunda görev aldı. 28 Ekim 2015'te Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçta ilk Süper Lig golünü attı.

AYAK TARAK KEMİĞİ KIRILDI

Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmanın 29. dakikasında sakatlanan Orkan Çınar'ın tarak kemiğinin kırıldığı belirlendi ve sezonu kapattı.

Kasım ayında tekrar sahalara dönen futbolcu, genellikle ilk 18'de kendine yer buldu ve zaman zaman joker oyuncu olarak sahaya sürüldü. Mart-Nisan aylarında da zaman zaman sakatlığı nedeniyle kadroya giremese de son haftalarda tekrar 90 dakika forma şansı bulmaya başladı. Ancak Gaziantepspor sezon sonu küme düştü.

5 MAÇTA 319 DAKİKA FORMA GİYDİ

Yetenekli oyuncu 24 Temmuz 2017 tarihinde Beşiktaş'a transfer olmuştu.

Ligde forma şansı bulamayan Orkan, Türkiye Kupası'nda 4 maçta 297 ve Şampiyonlar Ligi'nde 1 maçta 22 dakika forma giydi.

 

dt7u5ioxkaa8fnu-(1).jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum