Ormancının anonsunu Türkiye duygulandırdı.Bunda 80 milyonun hakkı var! (Tıkla&İzle)

Ormancının anonsunu Türkiye duygulandırdı.Bunda 80 milyonun hakkı var! (Tıkla&İzle)
Manavgat’ta bir arazöz ekibinin alevlerin arasında yaşadıkları zor anlar telsiz konuşmasına yansıdı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 28 Temmuz'da başlayan orman yangınlarına havadan ve karadan müdahaleler sürüyor. Türkiye'nin tüm kuruluşları orman nöbetinde seferber oldu. Orman işçileri ise en ön safta alevlere direniyor. 

Sarp ve tehlikeli arazilerde kullandıkları telsizlerle birbirlerini koordine ediyorlar. Alev savaşını en iyi can havliyle yapılan o anonslar anlatıyor.

Kızıldağ Mahallesi'nde yükselen bir anonsu Türkiye yüreğiyle duydu.

Arazözü alevlere teslim etmedi.

Yerleşim yerlerini de tehdit eden ormanlık alandaki yangına müdahale eden S30 kodlu bir arazöz ekibi, birden yükselen alevlerin arasında kaldı. Arazözü alevlere teslim etmek istemeyen orman işçisi merkeze anons geçti. Ekip arkadaşları güvenli bölgeye geçen ormancı arazözün içindeydi ve helikopter gelmeden aracı terk etmedi.

Yaşadıklarını telsizde amirlerine aktarmaya başladı. Anonsları o sırada bir başka orman ekibinin aracında olan kameralara an be an yansıdı.

MESAİ ARKADAŞLARINI AĞLATTI

Ve bu anons o an araçta bulunan orman işçilerini gözyaşlarına boğdu..

Anonsun ardından alana kısa sürede helikopterle müdahale edildiği, büyük tehlike atlatan işçilerin yangına müdahaleye devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.