Osman Çelik, Konyaspor maçı öncesi iddialı konuştu

Osman Çelik, Konyaspor maçı öncesi iddialı konuştu
Samsunspor Kaptanı Osman Çelik, "Konyaspor maçından 3 puan alıp, üst sıralara çıkmak istiyoruz" dedi.

Trendyol Süper Lig'de 17. haftasında 21 Aralık Perşembe günü Konyaspor'u ağırlayacak Samsunspor'da Kaptan Osman Çelik, maçla ilgili iddialı konuştu. Konyaspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesislerinde Teknik Direktör Markus Gisdol yönetiminde sürdüren Samsunspor'da takım kaptanı Osman Çelik, son haftalarda iyi bir çıkış yakaladıklarını söyledi.

İyi gidişatı Konyaspor maçında da sürdürmek istediklerini söyleyen Osman Çelik, "Teknik Direktörümüz Marcus Gisdol geldikten sonra iyi bir çıkış yakaladık. Takım enerji olarak da dinamizm olarak da fiziksel olarak da farklı bir seviyeye geldi. Gerçekten çok iyi çalışmalar yapıyoruz.Bu hafta sahamızda Konyaspor ile oynuyoruz. Şuan puan cetveline baktığımızda direkt rakibimiz gibi gözüküyor ama Samsunspor'un bulunduğu durum onlara rakip ocak seviyede değil, çünkü bizim daha üstleri hakkettiğimizi düşünüyorum. O yüzden bu maçta da çıkışımız devam ettirip 3 puan alıp yukarıları sıralara tırmanmaya devam etmek istiyoruz" dedi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.