Osman Özköylü'den Açıklama

Osman Özköylü'den Açıklama
- Teknik direktör Özköylü:- "Şahsım ve ailemin hak etmediği art niyetli söylemler sebebiyle prensip anlaşmasına vardığım Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübünden affımı istemiş bulunmaktayım"


ANKARA (AA) - Teknik direktör Osman Özköylü, TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile prensip anlaşmasına vardığını ancak taraftarın tepkisi nedeniyle affını istediğini belirtti.

Özköylü, yaptığı yazılı açıklamada, "Türk futbolunun güzide kulüplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile prensipte anlaştığımızı kamuoyuna duyurmamızla gerek şahsi telefonuma gerekse sosyal medya aracılığıyla tarafıma ve hem toplumun hem de benim en kutsal olarak benimsediğim ailemi hedef alan haksız, mesnetsiz ve hakaret içeren mesajlardan ötürü büyük üzüntü duydum." ifadelerini kullandı.

Olayların gerçek halini kamuoyuyla paylaşma gereği duyduğunu aktaran Özköylü, "Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da görev yaptığım dönemde sözleşmemin feshi sürecinde milyonlarca tazminat aldığım, bu tazminatı alabilmek için kasıtlı olarak görevime son verilmesi için çabaladığım gibi akla izana sığmayan dedikodular çıkartılarak bilgi kirliliğiyle algı operasyonu yaparak kıymetli Erzurum halkı ve taraftarlarını tarafıma karşı kışkırtan art niyetli kişiler için hukuki haklarımı kullanacağım." şeklinde görüş belirtti.

Osman Özköylü, açıklamasında şunları kaydetti:

"Büyükşehir Belediye Erzurumspor teknik direktörü olarak görev yaptığım 2017-2018 sezonundaki sözleşmemizde 'Kulüp tarafından teknik direktörün görevinin sonlandırılması halinde 3,5 milyon liraya kadar tazminatı kulüp, teknik direktöre öder' maddesi olmasına rağmen sadece fesih tarihine kadar olan gecikmiş aylıklarımı ve mevcut 2 ayı almak kaydıyla iyi niyetli ve fedakar olarak sözleşmemi bitirdim. Kaldı ki bu aylık sadece bana ait değil, tüm teknik ekibe ait olan ve geçmiş döneme ait maaşlarımızdı. Hal böyleyken, almadığım tazminatları aldığım ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübünü maddi zarara uğrattığıma dair iftiralara rağmen görev yaptığım dönemden bir örnek vermek gerekirse alınması için şahsi olarak yoğun çaba serf ettiğim ve kulübe faydalı olacağını iddia ettiğim Taylan Antalyalı, oynadığı dönemde kulübe büyük katkı sağlamış ve sonrasında büyük bir kulübe transfer olmuştur. Şahsım ve ailemin hak etmediği bu art niyetli söylemler sebebiyle prensip anlaşmasına vardığım Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübünden affımı istemiş bulunmaktayım. Başta bana inanan, güvenen, teveccüh gösteren, kıymetli Büyükşehir Belediye Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş olmak üzere tüm kulüp yöneticilerine teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a başarılar diliyorum."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.