Osmaniye'den Sur'daki güvenlik güçlerine "yer fıstığı"

Osmaniye'den Sur'daki güvenlik güçlerine "yer fıstığı"
Kadirli ilçesinden Diyarbakır'ın Sur ilçesinde görev alan asker ve polislere 25 koli yer fıstığı gönderildi

OSMANİYE (AA) - Osmaniye'nin Kadirli ilçesinden Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlarda görev alan güvenlik güçlerine 25 koli yer fıstığı yollandı.

Kadirli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü ekiplerince hazırlanan kavrulmuş 5 kilogramlık yer fıstığı kolileri, PTT şubesi yetkililerine teslim edildi.

Belediye Başkanı Ömer Tarhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sur'da teröristlerle mücadele eden güvenlik güçlerine minnettar olduklarını belirterek, "Milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını ortaya koyan ve kahramanca mücadele eden güvenlik güçlerimizin yanında olduğumuzu göstermek amacıyla yöremizde yetişen yer fıstığını gönderiyoruz" dedi.

Yer fıstığının kolay tüketildiğini, enerji ve protein kaynağı olduğunu ifade eden Tarhan, "Vatani görevini en iyi şekilde yürüten güvenlik güçlerimize yer fıstığı göndererek destek olmak istedik. Yüzyıllardır birlik ve beraberlik içerisinde yaşamış bir milleti huzursuz etmeye hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Terörün kimseye faydası olmamıştır. Bu vesile ile şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize şifalar diliyorum'' diye konuştu.

Yer fıstığı kolileri, PTT kargo aracılığıyla Diyarbakır Kolordu Komutanlığı Galip Deniz Kışlasına gönderildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.