Osmanlı maçında görülen ‘Lüzum’ ne?

Osmanlı maçında görülen ‘Lüzum’ ne?
Konyaspor, milli maçlar nedeniyle liglere verilen arayı Osmanlıspor ile hazırlık maçı yaparak geçirmeyi kararlaştırmış, daha sonra da ‘Lüzum gördük’ diyerek maçı iptal etmişti. Peki bu lüzum ne?

Milli maçlar nedeniyle Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig’e verilen arada Ankara temsilcisi Osmanlıspor ile hazırlık maçı yapma kararı alan Atiker Konyaspor, bu maçın iptal edildiğini açıkladı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “Hafta sonu Osmanlıspor ile oynayacağımız hazırlık maçı görülen lüzum üzerine iptal edilmiştir” denildi. Kulüp üslubu ise dikkatlerden kaçmadı. Peki ama görülen bu ‘Lüzum’ ne?

FORMA TANITIMI ELEŞTİRDİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin eski başkanı Melih Gökçek, dün akşam saatlerinde Atiker Konyaspor’un forma tanıtım videosunu eleştirdi. Gökçek, “Konyaspor’un forma tanıtımını, Netflix formatında bir video kliple yapmasını anlamak mümkün değil. Netflix ideolojik bir projedir. Netflix dizisindeki La Casa De Papel karakterleri ve devrimci Çav Bella marşıyla klip yapmak kimin aklına geldiyse Konyalılar hesabını sormalı” ifadelerini kullanmıştı.

net1.jpg

OSMANLISPOR İLE BAĞI VAR

Konyaspor yönetiminin, Ankara’da saygın bir kişiliği olan ve Osmanlıspor ile de bağı bulunan Melih Gökçek’in bu açıklamaları üzerine hazırlık maçını iptal ettiği öğrenildi.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum