Osmanlıspor, Adana Demirspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Osmanlıspor, Adana Demirspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
İSTANBUL (AA) - Osmanlıspor, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ara verilen ve 19 Haziran'da yeniden başlaması kararlaştırılan TFF 1. Lig'in...

İSTANBUL (AA) - Osmanlıspor, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ara verilen ve 19 Haziran'da yeniden başlaması kararlaştırılan TFF 1. Lig'in 29. haftasında Adana Demirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Mor-sarılı kulüpten yapılan açıklamaya göre teknik direktör Ali Güneş yönetiminde, Batıkent Tesisleri'nde gerçekleştirilen günün ilk antrenmanında oyuncular, pas ve minyatür kalelere şut çalışması yaptı.

Futbolcular, akşam saatlerinde gerçekleştirilen ikinci idmanda ise istasyon çalışmasının ardından gruplar halinde interval koşusuna geçti.

Antrenmanın son bölümünde şut ve gol organizasyonları çalışan mor-sarılı ekip, açma-germe egzersizleriyle günü tamamladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.