Osmanlıspor bekleniyor

Osmanlıspor bekleniyor
Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Konyaspor, Umar ve Musa için Osmanlıspor’a resmi teklifte bulundu

Atiker Konyaspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Son 2 günde hareketli bir süreç yaşayan ve Ukrayna Premier Lig ekiplerinden Zorya forması giyen sol bek Yevhen Opanasenko ile Sırbistan’ın Partizan takımından orta saha oyuncusu Marko Jevtovic’i transfer eden yeşil-beyazlılar, Osmanlıspor’dan Aminu Umar ve Musa Çağıran için de beklemeye çekildi. Oyuncuları kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen yeşil-beyazlılar, Ankara ekibine resmi teklifini yaptı.

RESMİ TEKLİF YAPILDI

Daha önce 1 milyon Euro kiralama bedeli karşılığında Osmanlıspor ile prensip anlaşmasına varan Konyaspor, Aminu Umar’ın kamp performansı nedeniyle ekstradan 250 bin Euro ile karşı karşıya kaldı. İki kulüp yeniden masaya otururken; gelinen son noktada Konyaspor cephesi, Ankara ekibine resmi teklifte bulundu.

CEVAP BEKLENİYOR

Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın ısrarla istediği Aminu Umar ve Musa Çağıran için Osmanlıspor’a resmi teklifte bulunan Konyaspor yönetimi, Ankara’dan gelecek yanıtı beklemeye başladı. Yeşil-beyazlılar, buradan alacak yanıta göre hamlelerini gerçekleştirecek. Konyaspor yönetimi, fiyat yükselten Osmanlıspor’dan olumsuz yanıt alması durumunda listesindeki alternatif isimlere yönelecek.

OYUNCULAR TAMAM

Konyaspor, Osmanlıspor ile yapılan ilk görüşmelerde 1 milyon Euro kiralama bedeli karşılığında uzlaşama sağlamış, ardından oyuncularla masaya oturmuştu. 2 isimle de hiçbir pürüz yaşamayan yönetim, bu isimlerle de anlaşmıştı. İlerleyen süreçte Osmanlıspor’un fiyat yükseltmesi nedeniyle resmi teklif öncesi kulüpler arası görüşmeler yeniden başlamıştı.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.