Osmanlıspor, Eskişehirspor maçı hazırlıklarına başladı

Osmanlıspor, Eskişehirspor maçı hazırlıklarına başladı
- Fenerbahçe maçına ilk 11'de başlayan futbolcular önce salonda çalıştı sonra ayak tenisi oynadı- Orta saha oyuncusu Mehmet Güven:- "Mehmet Topal'ı teselli etmeye çalıştım"- Golcü futbolcu Webo:- "Bir puan için mutluyuz ama istediğimiz oyunu sahaya yansıt

ANKARA (AA) - Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Eskişehirspor'u ağırlayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Batıkent Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde gerçekleştirilen idman 1,5 saat sürdü. Fenerbahçe maçında ilk 11'de sahaya çıkan futbolcular, salonda çalıştıktan sonra sahada ayak tenisi oynadı.

Diğer futbolcular ise önce sprint çalışması gerçekleştirdi. Sonrasında dar alanda pas çalışması yapan mor-sarılı oyuncular, yarı sahada çift kale maçla idmanı tamamladı.

Osmanlıspor, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.


- Mehmet Güven: "Mehmet Topal'ı teselli etmeye çalıştım"


Osmanlıspor'un orta saha oyuncusu Mehmet Güven, Kadıköy'deki maç sonrası medyaya yansıyan, Fenerbahçeli Mehmet Topal'la birlikte yer aldığı fotoğrafla ilgili AA muhabirine açıklama yaptı.

Karşılaşmanın 0-0 tamamlanmasının ardından sarı-lacivertli futbolcu Mehmet Topal'ı teselli etmeye çalıştığını anlatan Mehmet Güven, şunları söyledi:

"Mehmet Topal ile Galatasaray'dan bir samimiyetim var. Ayrı bir dostluğumuz var. Bir anda öyle oturunca, ben de yanına gittim. Kafa kafaya verdik. Tabii üzüldü. Saha içinde her şeyini veren bir futbolcu. Neticesinde takımı için kayıp 2 puan var. Üzüntüsü için Mehmet Topal'ı teselli etmeye çalıştım. İlk önce maçı analiz ettik. 'İyi takımsınız, kafanızı kaldırın' gibilerinden konuştuk. 'Toparlanırsınız' dedim."

Fenerbahçe önünde zorlu bir maç oynadıklarını ve atmosferin kendilerini zorladığını anlatan Mehmet, aldıkları 1 puandan dolayı da mutlu olduklarını vurgulayarak, "Gol yemediğimiz her dakikada biz maça ortaktık. İstediğimiz oyunu bir türlü sahaya yansıtamadık. Üst üste 8-10 pas yapabilsek, rakibimizin direnci kırılırdı, diye düşünüyorum. Çok etkili olmamamıza rağmen, Rusescu ile yakaladığımız pozisyon vardı. Şans bizden yana olabilirdi ama olmadı. Bir puan için mutluyuz." diye konuştu.


- Webo: "Benim için özel bir andı"


Başkent ekibinin futbolcularından Pierre Webo ise AA muhabirine yaptığı açıklamada, eski takımı Fenerbahçe'ye karşı Kadıköy'de oynadığı maçın kendisi için özel olduğunu anlattı.

Fenerbahçe maçında ilk kez 11 kişilik kadroda şans bulan Webo, "Benim için özel bir andı. Çok garip bir duyguydu ama maç başladıktan sonra geçti. Elimden geleni yapmaya çalıştım." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin 2 puan kaybetmediğini, kendilerinin 1 puan aldığını söyleyen Webo, "Burada bir puan aldık diye bakıyorum. Osmanlıspor futbolcusu olarak kulübüm için mücadele ediyorum. Çok zor bir stat olduğunu biliyorduk. Karşımızda oynayan rakip şampiyon olmak istiyor. Bir puan için mutluyuz ama istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık." şeklinde konuştu.

Şampiyonluk yarışının Fenerbahçe ve Beşiktaş için tekrardan başladığını aktaran Webo, "Biz Beşiktaş'a da gideceğiz. Elimizden geleni yapacağız. Tüm sezonu bir maç üzerinden yorumlamamak lazım." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.