Osmanlıspor, Gaziantepspor maçı hazırlıklarına başladı

Osmanlıspor, Gaziantepspor maçı hazırlıklarına başladı
ANKARA (AA) - Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında 5 Mart Cumartesi günü Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.Trabzonspor...

ANKARA (AA) - Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında 5 Mart Cumartesi günü Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Trabzonspor deplasmanından üç puanla dönen başkent ekibi, Batıkent Tesisleri'ndeki antrenmana salonda yaptığı "core" çalışmasıyla başladı.

Daha sonra antrenman sahasında koordinasyon çalışmasına geçen mor-sarılılar, dayanıklılık koşusu ve yarı sahada çift kale maçla haftanın ilk idmanını tamamladı.

Yaklaşık 1,5 saat süren idmana tedavisine devam edilen kaleci Moraes, soğuk algınlığı bulunan Serdar Deliktaş ile izinli Szukala ve Lawal katılmadı. Umar, Sharbini ve Uğur Demirok ise takımdan ayrı çalıştı.


- Küçük Çağıran idmana neşe kattı


Musa Çağıran'nın oğlu Haktan idmanın neşe kaynağı oldu.

Antrenmanı annesiyle izleyen Haktan, idmanın bitiminde babasıyla şut çalıştı. Haktan, attığı şutların gole dönüşmesinin sevincini babasıyla yaşadı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.