Osmanlıspor'da Akhisarspor Maçı Hazırlıkları

Osmanlıspor'da Akhisarspor Maçı Hazırlıkları
- Tedavisi süren Halil İbrahim Esen, antrenmana katılmadı


ANKARA (AA) - Osmanlıspor, TFF 1. Lig'in 9. haftasında 28 Ekim Pazartesi günü sahasında Akhisarspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Batıkent Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Dalcı yönetiminde gerçekleştirilen idmanın 1 saat 20 dakika sürdüğü belirtildi.

Çalışmaya tedavisi süren Halil İbrahim Esen'in katılmadığı, bu futbolcunun fitness salonunda bireysel antrenman yaptığı kaydedildi.

Başkent ekibinin antrenmana sahada yapılan ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla başladığı, sonrasında ise fitness salonunda idmana devam ettiği aktarıldı.

Fitness salonunda kuvvet çalışması yapan oyuncuların tekrar sahaya çıkarak pas organizasyonlarında bulunduğu, ardından da idmanı taktik ağırlıklı çalışmayla bitirdiği ifade edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.