Osmanlıspor'da Fenerbahçe maçı hazırlıkları

Osmanlıspor'da Fenerbahçe maçı hazırlıkları
Başkent ekibi, 21 yaş altı takımıyla yaptığı hazırlık maçından 5-1 galip ayrıldı

ANKARA (AA) - Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıkları kapsamında, 21 yaş altı takımıyla oynadığı karşılaşmayı 5-1 kazandı.

Ligdeki yenilmezlik serisini 9 maça çıkarmayı hedefleyen Osmanlısporlu futbolcular, sabah yaptıkları ağırlık çalışmasından sonra akşam da kulübün 21 yaş altı takımıyla karşılaştı.

Batıkent Tesisleri’ndeki mücadeleye Hakan Canbazoğlu, Lukasz (Numan), Uğur (Ömer), Avdija, Tiago (Muhammed), Musa (Vaclav), Mehmet Güven (Mahmut), Okan (Erdal), Serdar, Sharbini, Webo (Delarge) 11'iyle çıkan Osmanlıspor, sahadan 5-1 galip ayrıldı.

Osmanlıspor A Takımı'nın gollerini, Sharbini, Tiago, Serdar, Mahmut ve Numan attı. 21 yaş altı takımının golü ise Okan Anılır'dan geldi.

Mor-sarılı takım, 3 Nisan Pazar günü, deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.