Osmanlıspor'da Trabzonspor maçı hazırlıkları

Osmanlıspor'da Trabzonspor maçı hazırlıkları
ANKARA (AA) - Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 27 Şubat Cumartesi günü Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını...

ANKARA (AA) - Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 27 Şubat Cumartesi günü Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Batıkent Tesisleri'ndeki antrenman, kulüp yöneticilerinden Cenk Karayel'in vefat eden annesi Meral Karayel'in cenaze töreni için Adana'ya giden teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın yokluğunda, yardımcı antrenör Hüseyin Çimşir yönetiminde gerçekleştirildi.

Isınma ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan antrenman, 5'e 2 pas organizasyonuyla devam etti. Daha sonra gruplar halinde taktik çalışması yapan başkent ekibi, yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanın son bölümünde gol organizasyonları üzerinde durdu.

Antrenmana tedavisine devam edilen kaleci Artur Moraes katılmazken, iyileşme sürecine giren Anas Sharbini takımdan ayrı çalıştı.

Ankara'daki son idmanını yapan mor-sarılılar, yarın Trabzon'a hareket edecek.

Başkent temsilcisi, Trabzon'da akşam saatlerinde gerçekleştireceği antrenmanla bu maçın hazırlıklarını tamamlayacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.