Otobüs ve trende bayram yoğunluğu

Otobüs ve trende bayram yoğunluğu
Kurban Bayramına sayılı günler kala, otobüs acentelerinde büyük yoğunluk yaşanıyor. Hem otobüslerde hem de hızlı trende yer bulmakta güçlük çeken vatandaşlar için otobüslerde ek seferler konulacak. 

Kurban Bayramına sayılı günler kala, otobüs acentelerinde büyük yoğunluk yaşanıyor. Hem otobüslerde hem de hızlı trende yer bulmakta güçlük çeken vatandaşlar için otobüslerde ek seferler konulacak.  Hızlı trenlerde ise şuan için ek sefer koyulmadı. Kurban Bayramı'na sayılı günler kala bayram tatili nedeniyle memleketlerine ya da yakınlarının yanına gidecek olan vatandaşlar günler öncesinden biletlerini almaya başladı. Kimi vatandaşlar biletlerini firmaların acentelerinden alırken vatandaşların büyük çoğunluğu biletlerini internet üzerinden aldı.

HIZLI TRENDE YER KALMADI

Seferlerdeki koltukların çoğu dolarken yoğunluktan dolayı bilet bulamayanlar ise bilet bulmanın telaşına düştü. Bu durum otobüs firmalarında yoğunluğun başlamasına neden oldu.  Otobüs acentesi yetkilisi Hasan Hüseyin Keleş, “25 Ağustos tarihiden itibaren acentelerimizde yoğunluk yaşanmaya başlamıştı. Bu nedenle otobüsler yüzde 80 oranında doluluk yaşanıyor. Trenlerde ise hiç yer kalmadı. Ve hızlı trenlere şuan için ek sefer konulması beklenmiyor. Ancak duruma göre otobüsler ek sefer koyabilir” diye konuştu. (Derya Demir)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.