Otomobil kaldırıma daldı: 1 ölü 2 yaralı

Otomobil kaldırıma daldı: 1 ölü 2 yaralı
Konya’da bir otomobil, gölgede dinlenen anne ve kızına ardından kaldırımdaki başka bir şahsa çarptı. Kazda 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi yaraland

Konya’da bir otomobil, gölgede dinlenen anne ve kızına ardından kaldırımdaki başka bir şahsa çarptı. Kazda 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi yaralandı.  Kaza, Meram Karaman Caddesinde meydana geldi. İddiaya göre, Ahmet Maytap idaresindeki 34 DPU 58 plakalı otomobiliyle seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırımı aşıp, gölgede dinlenen Meryem (50) ile kızı Begüm Aygül Yaşasın’a (15) çarptı. Kaldırımda yürüyen Mevlüt Mercan’a (39) çarpan otomobil ardından telefon direğine çarparak 60 metre gittikten sonra durdu. Kazada ağır yaralanan anne Meryem Yaşasın’a sağlık ekipleri yaklaşık yarım saat müdahale etti. O sırada olay yerine gelen kocası Ramazan Yaşasın çaresizce bekledi. Sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen Meryem Yaşasın kurtarılamadı. Kocası ise girdiği şok nedeniyle önünde ölen karısının adını hatırlayamadı. Ağır yaralanan Begüm Aygül Yaşasın ile Mevlüt Mercan ambulansla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
10 DAKİKA ÖNCE EVDEN ÇIKMIŞLAR
Karısına otomobilin çarptığı yerde bir süre oturan ve şokta olduğu gözlenen Ramazan Yaşasın, “10 dakika önce evdeydi, kızımla birlikte pazara gitmek için evden çıktılar. Aradan 10 dakika geçti kaza olduğu haberi geldi. Buraya geldiğimde kızım ve eşim yaralıydı. Kızımı ambulansla götürdüler, eşime de müdahale ettiler ama kurtaramadılar. Nasıl oldu bilmiyorum” dedi. Öte yandan bölgede ikamet eden vatandaşlar kaza sonrası tepki gösterdi. Vatandaşlardan bir tanesi bölgede sürekli kazaların olduğunu bu nedenle trafik lambasının çoğaltılmasını istediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.