Otomobilin önüne atlayan dolandırıcı Oscar'ı kaptı (TIKLA& İZLE)

Otomobilin önüne atlayan dolandırıcı Oscar'ı kaptı (TIKLA& İZLE)
Bursa'da dolandırıcıların yeni para koparma taktiği pes dedirtti. Gözüne kestiği otomobilin önüne atlayan kadın, kimse oralı olmayınca kalkıp olay yerinden uzaklaştı.

Bursa'da dolandırıcıların yeni para koparma için yaptıkları taktik yok artık dedirtti. Gözüne kolay geldiği aracın önüne atlayan kadın, kimse oralı olmayınca kalkıp olay yerinden uzaklaştı.

Vakitler geçmiyor ki dolandırıcıların yeni metodu fark edilmesin. Sahte savcı, polis, sakat numarası, sağır dilsiz derken artık günlerin yeni dolandırıcılık taktiği ve modası otomobillerin önüne fırlamak oldu. Bursa'da canı pahasına hareket halindeki bir aracın önüne atlayan kadın, güvenlik kameralarına an ve an yansıdı.

Merkez Nilüfer ilçesi Uğur Mumcu Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda, akıllara şaşkınlık veren olay saniye saniye kameralara yansıdı. Yol kenarında bekleyen kimliği belirsiz kadın, hızını gözüne gözüne kestirdiği aracın önüne doğru hızılı adımlarla yürüdü. Kadının geldiğini gören şoför de, yavaşlayarak durdu. Otomobilin durduğunu gören kadın dolandırıcı, aracın kaputu üzerine kendini attıktan sonra asfaltın üzerine numara yapıp yattı.

Kadının yaptığı metodun farkına varan şoför, durmayarak yoluna devam etti. Yaşananları gören çevre esnaf ise, "Biz oturuyorduk. Sonra kadının otomobilin önüne atladığını fark ettik. Ne olur olmaz diye yanına gittik. Bu yeni dolandırıcılık metodu olmuş. Kimse böylelerine inanmasın. Otomobil şoförünü kandıramadığını anlayınca, "benim suçum, ben kendim yaptım" deyip yerden kalktı" diye konuştu.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.