'Oturarak Voleybol 1. Lig’de sezon sona erdi

'Oturarak Voleybol 1. Lig’de sezon sona erdi
Oturarak Voleybolda 1. Lig’de sezon sona erdi

 

Oturarak Voleybol 2020-2021 Sezonu 1. Ligi'nde müsabakalar sona erdi. Ankara Mamak Spor Salonu'nda düzenlenen ligde ve koronavirüs pandemisi nedeniyle tek devreli lig usulüne göre 3 farklı grupta 11 takım mücadele etti. Ligde Konya’yı, Konya Şirin Gençlikspor temsil etti. C Grubu'nda ise Kaman Kızıközü, Kırıkkale Tüm Engelliler takımlarıyla mücadele eden Şirin Gençlikspor, gruptan çıkamadı.

2 TAKIM SÜPER LİG’DE

Maçlar sonunda A Grubu'nda Eskişehir Odunpazarı Spor Kulübü ve Kahramanmaraş 12 Şubat Spor Kulübü, B Grubu'nda Nizip Paralimpik Spor Kulübü ve Samsun Kuzeyyıldızı Spor Kulübü, C Grubu'nda ise Kırıkkale Tüm Engelliler Spor Kulübü ve Kaman Kızıközü Spor Kulübü gruplarını ilk iki sırada bitirerek finale yükseldi.  Her takımın birbiriyle karşılaştığı final maçları sonunda 15 puanlı Nizip Paralimpik ve 9 puanlı Kaman Kızıközü Spor Kulübü, Süper Lig'e yükselen takımlar oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.