Oynadığı kulübe yönetici oldu

Oynadığı kulübe yönetici oldu
Konyaspor altyapısından yetişen 25 yaşındaki Serkan Abaz, Konyaspor’un yedek yönetimi, pilot takım Anadolu Selçukspor’un ise asil yönetiminde yer aldı

Konyalı eski futbolcu Serkan Abaz; henüz genç yaşta olmasına rağmen, futbol oynadığı kulübe yönetici olarak geri döndü. 25 yaşındaki eski futbolcu, Anadolu Selçukspor yönetim kuruluna seçilen Mehmet Güney’in listesinde yer aldı. Abaz, Altyapı ve Tesisler Sorumlusu olarak Anadolu Selçukspor Yönetim Kurulu’nda yer alıyor. Genç isim, aynı zamanda Atiker Konyaspor yedek yönetim listesinde de kendisine yer buldu.

KONYASPOR’DA YETİŞTİ

Futbola 11 yaşında Karabağ Gençlerbirliği altyapısında başlayan ve burada 4 yıl kaldıktan sonra Konyaspor altyapısına transfer olan Serkan Abaz, 2013 yılında 20 yaşındayken yeşil-beyazlılarla profesyonel oldu. Konyalı eski futbolcu, profesyonel olduğu sezonun devre arasında, pilot takım Anadolu Selçukspor’a kiralandı ve sezonu burada tamamladı. Abaz, bir sonraki sezonda 3. Lig ekiplerinden Kızılcabölükspor’un yolunu tutarken, 21 yaşına girdiğinde burada futbolu bıraktı.

‘İLGİNÇ AMA GÜZEL BİR DUYGU’

Serkan Abaz, konuyla ilgili olarak, “Mehmet Başkan, beni yönetime almak istediğini söylediğinde çok heyecanlandım. 5 sene önce formasını giydiğim kulübe yönetici olarak gidecektim çünkü. Kabul ettim. Bu çok ilginç ama bir yandan da çok güzel bir duygu” dedi.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.