Oyun İçin Apple Watch'u Hackledi

Oyun İçin Apple Watch'u Hackledi
Tanınmış bir yazılım geliştiricisi olan Hamza Sood, daha önce iOS‘taki gizli kodları tespit ederek, gelecekteki ürünler veya olası özelliklerle ilgili bilgileri paylaşmıştı.

Tanınmış bir yazılım geliştiricisi olanHamza Sood, daha önce iOS‘taki gizli kodları tespit ederek, gelecekteki ürünler veya olası özelliklerle ilgili bilgileri paylaşmıştı. Sood şimdi ise Apple Watch‘taFlappy Bird klonu oynamayı başardı.

NanoFlappy isimli oyun yerel (Native) SpriteKit render’ı kullanıyor. Ekrandan kontrol edilmesi dışında kuşun aşağı yukarı hareketi için Digital Crown desteği de var. Videodan duyabileceğiniz gibi sesler geliyor, kısaca hoparlörü de destekliyor.

WatchOS 2 ile birlikte uygulamanın kaynak kodları da Apple Watchüzerinde çalışır hale geldi. Bir başka deyişle artık iPhone‘a gerek kalmadan uygulamalar Apple Watch‘ta çalışıyor. Bu durum geliştiriciler için oldukça avantaj sağlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.