Öz Ağaç-İş Sendikası, eğitim seminerleri Kayseri’de başladı

Öz Ağaç-İş Sendikası, eğitim seminerleri Kayseri’de başladı
KAYSERİ (AA) - Öz Ağaç-İş Sendikası ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim Merkezince (ÇASGEM) ortaklaşa yürütülen İş Sağlığı ve Güvenliği...

KAYSERİ (AA) - Öz Ağaç-İş Sendikası ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim Merkezince (ÇASGEM) ortaklaşa yürütülen İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi projesi başladı.

Sendikadan yapılan yazılı açıklamaya göre, proje kapsamında ilki Kayseri'deki sendika binasında düzenlenen seminerin açılışına, Öz Ağaç-İş Sendikası Genel Başkanı Eyüp Karaderili, genel başkan yardımcıları Adnan Kıyak, Tuncay Dolu, Rifat Ülger, Genel Sekreter Mert Doğan Bozkır, Kayseri 1 Nolu Şube Başkanı Yiğit Bekar ve İl Başkanı Şaban Demir de katıldı.

Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri 2 Nolu Şube Başkanı Adnan Kıyak, burada yaptığı konuşmada, seminere ev sahipliği yapmaktan onur duyduklarını belirterek, "Projeye Kayseri’den start verilmesi, kentimizin sendikamız açısından önemini bir kez daha ön plana çıkartmaktadır. Böylesine büyük bir projede, değerli isimleri ağırlamaktan dolayı gurur duyduk. Yeni sendika binamızın kongre ve seminer salonunda bu projeyi gerçekleştirmek ise ayrı bir gurur kaynağı oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Proje Koordinatörü Mert Doğan Bozkır ise proje kapsamında sendikalarına üye işçilere son derece önemli bilgiler verildiğini ve Kayseri’de yapılan başlangıcın muhteşem olduğunu söyledi.

Seminer kapsamında, iş sağlığı ve güvenliği Uzmanı Kadir Tomas ve ÇASGEM Mobbing Eğitim Uzmanı İsmail Akgün ile Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Dolu, işçilere çeşitli konularda bilgiler verdi. 8 ili kapsayan proje, Diyarbakır'da sona erecek.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.