ÖZBOYACI: CİDDİ BİR EKONOMİK OPERASYONA UĞRAMIŞ DURUMDAYIZ

ÖZBOYACI: CİDDİ BİR EKONOMİK OPERASYONA UĞRAMIŞ DURUMDAYIZ
Gazetemize ziyarette bulunan AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı Genel Yayın Yönetmenimiz Uğur Özteke’yle istişarede bulundu. Özboyacı, “ Çok ciddi bir ekonomik operasyona uğramış durumdayız” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı ve beraberindeki ekip gazetemize ziyarette bulundu. Genel Yayın Yönetmenimiz Uğur Özteke’yle istişarede bulunan Selman Özboyacı, “ AK Parti sadece seçimden seçime vatandaşla buluşan bir parti değildir. Milletvekili sıfatıyla yoğunlukla sahada çalışarak halkın sıkıntılarını dinleyip çözüm üretmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Sadece Seçimden Seçime Vatandaşla Buluşmuyor

Özboyacı, AK Parti’nin yerel seçimler için çalışmalarını genel merkez nezdinde başlatmış durumda olduğunu söyleyerek, “ İlçe ve prensip kararları genel merkezde alındı. Ben de Gençlik Kolları Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkanı olarak çalışmalarımı sürdürüyorum. Milletvekili sıfatıyla da şuanda AK Partinin seçimden seçime vatandaşla buluşan bir parti olmadığını göstermek için yoğunlukla sahada milletimizin sıkıntılarını dinliyoruz” dedi.

Milli Eğitim Bakanımıza İnanıyoruz

Eğitimle ilgili sorunlara da değinen Özboyacı şunları söyledi: “Biz de bu sorunları duyuyoruz ve kısa vadede çözüm üretebileceğimiz işlere müdahale ediyoruz. Eğitim sistemiyle alakalı Milli Eğitim Bakanımızın köklü bir revizyon çalışması var. Milli Eğitim Bakanı’nın yeni sistemle beraber bu işi rayına oturtacağını inanıyoruz.”

Çok Ciddi Bir Operasyona Uğramış Durumdayız

3 yıllık orta vadeli ekonomi programıyla ilgili de konuşan Özboyacı Şunları kaydetti: “ Program piyasaların beklentilerini karşılayacaktır. Kısa vadede Türkiye ekonomik olarak verimli ve kontrollü çalışmalar yapacak. Çok ciddi bir operasyona uğramış durumdayız. Bu çok anormal bir durum. Dış kaynaklar bu müdahaleyi yapmak için de çok ciddi bir bedel ödüyorlar. Beni en çok sevindiren konu ise milletimizin bu durumun farkında olmasıdır. Vatandaş “Biz dayanırız siz yeter ki cumhurbaşkanımızın arkasında sağlam durun” diyor. Bu sıkıntıyı bir an önce bertaraf etmek için yoğun bir çalışma gösteriyoruz.”

Haber: Ebrar Küçükakın

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.