Özel Hüma Okulları dünya 3.sü

Özel Hüma Okulları dünya 3.sü
Özel Hüma Okulları öğrencisi Batuhan Pekmezci Kickboxing World Cup Şampiyonası'nda dünya üçüncüsü oldu.

Özel Hüma Okulları öğrencisi Batuhan Pekmezci Kickboxing World Cup Şampiyonası'nda dünya üçüncüsü oldu. Hüma'daki yarışmaya katılan diğer öğrencilerde bilek güreşi ve karete dallarında dereceler elde etti. Hüma Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Birekul dereceye giren öğrencileri tebrik etti.

17-21 Mayıs 2023 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen, 41 ülkeden sporcuların katıldığı 8.International Kickboxing World Cup Şampiyonası'nda Hüma Anadolu Lisesi 10.sınıf öğrencisi Batuhan Pekmezci +81 Kg Full Contact dünya 3.sü oldu.

Muğla’da yapılan Okul Sporları Bilek Güreşi müsabakalarında ise Gençler B erkekler kategorisinde 60 kg. da Hüma Fen Lisesi 10.sınıf öğrencisi Hüseyin Küçükçelebi, sol kol 2.si ve sağ kol 3.sü olurken, Isparta’da yapılan Okul Sporları Karate müsabakalarında ise Hüma Anadolu Lisesi 11.sınıf öğrencisi Ayşe Sena Demir, genç kızlar A kategorisi 48 kg. da 3. oldu ve Kütahya’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'na gitmeye hak kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.