Özge Ulusoy - Hacı Sabancı ilk defa görüntülendi
Bir sene aradan sonra geçen yaz yine barışan Özge Ulusoy ile Hacı Sabancı, aylardır ilişkilerini gözlerden ırak yaşıyordu.
BERABER GÖRÜNTÜ VERMEK İSTEMİYORLARDI
Beraber yaptıkları Maldivler ve İtalya'daki pahalı yurtdışı tatillerinden fotoğraflar paylaşan çift, beraber görüntü vermemeye ise itina gösteriyordu. Bu ilişkiye başından beri karşı olan Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı'nın tepkisini çekmemek için itina gösteren çift, önceki akşam Karaköy'de görüntülendi.
MEKANDAN EL ELE AYRILDILAR
Güneş'te yer alan habere göre, Hacı Sabancı ve Özge Ulusoy, arkadaşlarıyla beraber geldikleri mekandan el ele ayrıldı. Sabancı'ya ait vasıtaya geçen sevgililerin, flaşlar patlayınca moralleri bozuldu.
3 sene evvel beraberlik yaşamaya başlayan çift, 1 sene evvel ayrılmış, Ulusoy Hakan Baş'la, Sabancı da Deniz Akkaya ile aşk yaşamış ancak birbirlerini unutamayarak yine barışmışlardı.
Kaynak:Ensonhaber
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.