Özgökçen: Ekuban transferinde belli bir aşamaya geldik
Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Genoa'da forma giyen Ganalı oyuncu Calep Ekuban'la ilgili görüşmelerin sürdüğünü ve belli bir aşamaya geldiğini söyledi.
TRT Spor'da "Futbol Anadolu" programına konuşan Fatih Özgökçen, Teknik Direktör İlhan Palut'la bu hafta sözleşme imzalamak için bir araya geleceklerini, ilk etapta 2 yıllık sözleşme yapmak istediklerini söyledi.
Özgökçen, bazı basın organlarında basında yer alan Soner Aydoğdu, Bafetimbi Gomis'le bir görüşmelerinin olmadığını söyledi.
Fatih Özgökçen, Ukraynalı oyuncu Artem Kravets'in durumu ile ilgili, takım bulması veya gitmek istemesi durumunda izin vereceklerini söyledi.
????️"Devre arasında hiçbir oyuncumuzu göndermeyi düşünmüyoruz"
— TRT Spor (@trtspor) January 4, 2022
????️"Ekuban ile görüşmelerimiz belli bir aşamaya geldi""
????️"İlhan Palut ile sözleşme yenileme konusunda belli bir noktaya geldik"
????İttifak Holding Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, @trtspor'a konuştu. pic.twitter.com/6bdQnXsjqG
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.