Özgökçen, Konyaspor yönetiminin kulüpteki parasını açıkladı

Özgökçen, Konyaspor yönetiminin kulüpteki parasını açıkladı
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, yönetim kurulunun kulübe 160 milyon TL nakdi kasa desteği sağladığını söyledi.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla basın toplantısı düzenledi. Şehre ve taraftarlara eleştiriler yönelten Özgökçen şunları söyledi:

"Göreve geldikten sonraki eleştirileri düşünüyorum. İnsan harcamakta kadar mahiriz ki. Bir de sahip çıkın. Birbirbirinizle bir kenetlenin. Bu nereye kadar gidecek. Herkes 10 kişi kendi köşesinde dedikodu yapıyor. Bunun şehre faydası yok. Herkes beni sevmek zorunda değil. Herkes beni seviyorsa zaten bir problem vardır. Mutlaka birileri sevmeyecek ki bizde kamçılayacak bizde eleştirilerden ders alalım birşeyler yapmaya çalışalım.

"600 MİLYON BORCUN 160 MİLYON TL'Sİ YÖNETİCİLERİN"

Bizim yöneticilerimiz şehrin önemli iş insanları. Bu arkadaşlar şu ana kadar Konyaspor'a 160 milyon TL nakdi kolaylık sağladı. Konyaspor'un borcu 600 milyon olsa 160 milyon TL'si bu arkadaşların sağladığı nakdi kolaylık. Hepsi var gücüyle çalışan arkadaşlarımız. Ben o arkadaşları yedirtmem. Öyle herkes gazel okumayacak. Elini taşın altına koyacak. Konyaspor'un ileriye gitmesi için elbirliğiyle çalışmamız lazım."

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum